balens drottning?

Idag jag varit och inhandlat tyg och mönster till balklänningen! Det blir en tubtopp som är draperad och dubbla kjolar i, väldigt tajt model... ja vad ska man säga att det blev för färg? Typ Grå, silver som skiftar brunt och guld men det beror lite på ljuset tror jag. Men nu börjar jag få ångest. Tänk om det blir jättefullt och jag kommer bli missnöjd! Innan har jag lixom bara tänkt att jag kommer vara jättefin och klänningen blir perfekt men det känns inte så längre. Tänk om det blir en total katastrof!! Ska prata lite med hon som ska sy den och fråga vad hon säger, hon kan ju endå grejerna om man säger så.

Hade nationellt prov i svenska B idag från halv 9 till halv 2. hadet räknat me att jag behövde ca tre timmar för at skriva för det kan ju ta tid att skriva rent och så tänkte jag men ack vad jag bedrog mig.... Kl 10 var jag klar! då hade jag endå tagit det lungt! (tyckte jag iaf) Vågade nästan inte gå för jag kände mig så dålig! fast när jag tänker så här i efterhand så är det ju de bra som går först (eller hur camilla) Det är ju vi som vet vad vi skriver å slipper sitta å tveka;)

Nä jag vet inte. Orkar inte tänka på det heller, det får gå som det går. Nu ska jag prata med min älskade ängel så back of fuckers;)

Rosa dricka. Röd jul

Så började detta härliga lovet att sjunga på sista versen.. fan. Hade velat ha lov i massa veckor till ju! Hade tänkt hinna me massa grejer ju men ja hann bara lite. Det var jävligt kul på GG i onsdags iaf:P Lagon full och lagom mycket folk. Ojoj vad många pink panter det blev camilla, men det va jävligt gött:P Allt va frid och fröjd fram tills det att jag skulle åka hem, då hade nån jävla kossa spillt en hel halvliter drink över min väska! Trotts att den låg i garderoben! den va helt rosa av kladdig äcklig alkoholhaltig läskeblask!! Jag var så arg att jag att tåraran sprutade! Men gubben på pingvin va snäll som gav mig lite papper en påse att lägga de får saker som inte va fulla av klet.

Torsaden var både rolig å jobbig. Det roliag var ju att jag va med min Isak hela dagen och att vi var på Kitchen och åt underbart god taco buffe. Det jobbiga var att jag blev smällförkyld och orkade typ ingenting. Sen att mamma ringer och säger att hunden är sjuk var ju inte mycket roliagre...(Han mår bättre nu om det är nån som undrar)

Talet har faktist börjat ta form tro det eller ej! Var lite svårt att korta ner all fakta jag hittade till endast 5 min bara... Hade kunnat prata i typ en timma me allt jag hittade! Nu gäller det bara att plugga in så jag inte får nån pinsam blackout bara!!

Å min mamma köpte drömhem och trädgårds julnummer!! Jesus vad jag längtar till julen nu!! Ser fram emot det mer än vanligt faktist, förra året va ju inte så jävla lyckat me allt som hände runt mg om man säger så. Men iår har jag bestämt mig för att det ska bli hur bra som helst. ska börja me julklappar redan denna veckan och för en gångs skull behöver jag inte vara snål. Har fortfarande kav en del av lönen så nu jävlar ska det julshoppasXD

Ha det underbart alla!!