Återuppstått

Det var ett tag sedan sisst... Har lixom inte känt för att skriva, inte haft så mycket att säga typ. Ångrar ofta inlägg så fort jag skrivit dem och tar bort dem igen. Men nu tänkte jag försöka lite, för det få som faktiskt läser =)

Har bokat biljetter till Sälen nu! Redan, käns lite skumt att åka och hälsa på mina playmates när de ändå snart kommer hem. Men det är inte fören nu jag hinner helt enkelt. Han ändå jobbat endel (tro inte jag har så mkt pengar för det!) sen har jag ju skaffat häst =D Äntligen efter 15 år av ihärdigt slit med de underbara djuren så har jag äntligen fått en egen liten pålla! Funderar på hur jag ska hinna om jag ska börja plugga och så men man får prioritera helt enkelt! För den som undrar så hade jag tänkt plugga till fastihgetsmäklare! Ja, jag vet att de har gått ut med att man inte ska söka till det för att det finns för många å massa annat skit. Men när jag äntligen hittat nått jag vill, och framför allt kan komma in , så tänker jag göra det! Fastighetsmarkanden svänger ju så snart skriker sverige efter min kompetens!

Morgondagen kommer bjuda på diverse renoveringobjekt då jag blåst ut hela mitt rum för att göra om! Köpt ny säng (så du får plats baby) En ny garderob då min var sprickfärdig av kläder jag aldrig får använda! Ska lägga ut före och efter bilder på min Bilddagbok när det är klart.

Ne, nu ska jag bota min abstinens, Metallica ska flöda tills öronen blöder!! Varför missade jag deras konsert i sommras och varför kommer de inte hit denna turnen?? Mitt hjärta gråter, får trösta mig med Youtube och att det kommer en ny skiva till hösten helt enkelt.

Puss puss