Filip och Fredrik

image30


Var det någon som såg Filip och Fredriks nya programm Myggan igår? Tänkte iaf säga att det kan ha varit det sämsta jag någonsin sett. Tycker annars att de programmen de har gjort har vrait väldigt kul men det här blev på tok för mycket. Lite utav en svensk variant av South Park fast värre. Inte alls i min smak.

Nya nummret av
Drömhem & Trädgård kom idag! Det lysta upp mina annars lite trista dag som jag från ägna i stillhet med min hjärnskakning som sällskap.

bajbaj

Dålig dag

Har inte dagen på min sida idag. Det regnar och jag sitter här med hjärnskakning och sönderskuret öra... Tips: Lasta alltid svårlastade hästar med hjälm!

Hårfager hundjackt

Låt mig krydda era liv med yttligare en bild på Nicole Richie. Lite tjatigt kanske med detta var en perfekt bild på mitt drömhår! Är grymt trött på min korta kalufs och skulle göra vad som helst för en lång och vackert flygande hårman. Men icke, känns som håret fullkomligt skiter i att växa och det gör mig så frustrerad!

image29


För övrigt har det varit en händelserik helg. Isak har varit hemma vilket har varit helt underbart! önskade han kunde stanna längre, men jag kommer snart att åka dit och hälsa på honom!
Sen försvann våran hund igår och var borta i över tre timmar! Jag har inte varit så uppgiven och försörd på länge. Det är svårt att beskriva den lättnaden jag kände när han långt om länge kom till rätta igen. Och ännu svårare att beskriva den rädslan jag kände när det gick upp för mig att han verkligen var förvunnen! Mitt i natten också!! Plötsligt fick jag en insikt på vad jobbig livet skulle vara utan honom, för mig är han så mycket mer än bara en hund.

Top Model

image28


Ja, jag tycker verkligen att Jaslene var värd att vinna! Hade svårt att välja mellan henne och Renee men fick snabbt bestämma mig när hon mot alla konstens regler åkte ut! Ser gammal ut. Jaja sådan är ju branchen. Men att Natacha som inte ens var naturligt vacker fick vara kvar! Seriöst, tänkte någon på hennes leende? Det såg ut som munnen var lite för liten och hon tog i som fan för att få det stora leendet hon ville ha! Följderna blev då rynkor runt munnen som fick henne att se 10 år äldre ut (ja till och med äldre än Renee) Men visst, på bild med lager av smink såg hon ganska snygg ut!

Så idag fortsätter mitt beroende. Top Model har verkligen varit ett av mina favorit program länge. Så min fasa för att jag skulle få en tråkig tv-höst blev påfrestande. Men frukta icke ni likasinnade! Idag drar den svenska igång! Även om det inte är riktigt lika kul så funkar det prima för mig! Kl 21,00 på trean om jag inte misstar mig!

Sluta Hacka på Britney!

Ja, nu måste jag också skriva om det. Britney Spears upptränade på MTV galan. Jag tycker att det här med Britney har gått på tok för långt. Med andra ord tycker jag faktiskt väldigt synd om henne. Hon har gjort snesteg i livet som väldigt många andra också gör och ofta ännu värre. Det Sara Silverman sa om henne var droppen! Att en vuxen människa väljer att mobba en annan inför en sådan stor publik borde vara straffbart! (ännu värre att hon drar in de stackars barnen som antagligen redan har det jobbigt) För mobbing är precis vad jag tycker att detta börjar likna. Det har gått snett för henne i livet och det tror jag är till stora delar medias fel. De har vidigt och vänt på allt hon gjort för att kunna hacka på henne och vara elaka. Tycker ändå att hon har varit stark, för jag tror att de flesta i hennes situation inte hade orkat så länge som hon har gjort.

Jag säger bara hejja Brittan, alla förtjänar en andra chans!


husdrömmar

Jag har stora problem, eller ja de är väl inte så jättestora egentligen men. Jag kan sitta hela dagar och bli frustrerad och arg över att jag intelyckas rita eller tänka ut exakt hur planritningen i mitt hus en dag ska se ut. Vad spelar det för roll? Jag är nitton och kommer antagligen inte att skaffa hus fören om typ 10 år. Men ja har så många bestämmelser å jag vet inte hur ja ska få ihop det! Och det gör mig så frustrerad att en held dag går åt för att bara sitta och skissa och bara tänka. Sjuk är det, sjukt.

För att bya ämne så var jag på Djurmagazinet idag för att få schema tröjor och lite info. Börjar på tors och hade turen att vara ledig i helgen när Isak kommer! Camilla var med som sällskap och hon inhaldlade en jättesnygg skinnjacka och scarf. Själv köpte mig välbehövda skor som inte blottar mina stackars förfrusna tår, Bh och scarf jag me:) Får bli lite mer shoppande senare i månaden. Då har jag lovat mig sj att beställa från H&M för att fira mina jobbfarmgångar!


Här är några grejer som antagligen kommer hamna på den listan.

image27

bajbaj


Pengar inom räckhåll!

Modeveckan i New York håller på för allt vad tygen håller och jag önskade att jag kunde vara där... Tittade på bilder och hittade den här på Nicole Ritchi med en riktigt snygg klänning på sig. Härligt att se att hon börjar få lita kött på benne plus att magen bara blir större och större:) 

image26

Nu är det inte långt kvar tills jag får lön och då jävlar blir det åka av med shopping som jag hållt inne på sedan studenten!! Sen kommer
Isak hem nästa helg och har min Friis &Company väska med sig som får bli det första att inhandla för mina hård ihopknegade pengar!

bajbaj

Ljus framtid?

Livet är bra konstigt... Bara förra veckan lipade jag över att jag inte hade något jobb, nu lipar jag över att jag har två och inte vet hur jag ska lägga upp det och vilket jag ska välja. Kommer ju bara hinna med ett men ska jobba lite extra på det andra tänkte jag. Men det visade sig ju iaf att det lönar sig att ligga i! Klarade mig ju hela sommaren på pengarna jag fick på studenten och det jag fick tillbaka på skatten. Låg ju i hela sommaren och sökte och tyckte att min framtid endast var en mörk evig fattigdom. Men skam den som ger sig. Hälsa gäran på mig på Djurmagazinet så ska jag fixsa reduserat pris på marsvin:P

Tänkte åka till Sthlm i helgen och överaska min särbo men jag kunde inte hålla mig och berättade det ändå förut. Vilken visade sig var väldigt bra eftersom han var upptagen hela lördagen med sittningar och grejer så jag hade blivit ensam hela dagen:( Men han kommer ju hem nästa helg så det blir bra ändå:)

Hade en jobbig dag igår... vi körde Natasja til sin nya ägare på vänersnäs. Oj vad jag grinade. Hon har varit min vän i vått och torrt men nu är hon bora:'( Tror iaf att hon får det bra men det känns ändå så fel. Och karaffi stackarn får gå ensam tills han blir såld, och då finns ingen häst kvar till mig... kommer bli ett tråkigt år utam mina pållisar. 

Nu ska jag plugga på högskoleprovet!