Olyksfågel

Det gör så ont...  Det gör så ont att jag går sönder. Varför händer sånt här alltid mig? Vet att du sagt förlåt men såret är djupt och även om det är du som orsaket det är det bara du som kan läka det, för du är allt jag har..

Lackar mot jul

Nu är det inte långt kvar! bara två dagar till i skolan och sedan är det jul kan man säga:P Fast jag och Isak har redan tjuvstartat lite och bytte julklappar redan i fredags! OJ jag har nog aldrig blivit så glad över en julklpapp någonsin förr! Han hade köpt en svindyr Calvin Klein klocka som vi tittde på i ett skyltfönster en gång. ojojoj vad glag jag blev, ville nästan gråta. Kändes lite dumt sen bara för mina va ju inte lika fina... men han blev glad ändå:)

Visst är den snygg:D
112062-6


Var på Torp me Camilla och några familjemedlämmar, köpte inte så mkt för ja har inte så mkt pengra kvar längre men lite blev det iaf. Sen blev jag lite sur oxå för jag gick tillbaka med ett par stövlar som sulan har släppt på men jag fick betala lagningen själv!! iofs bara hälften men det var väldigt störande, skorna kostade fan 1200 och jag hade inte äns använt dem i en månad. Men tanten i kassan sa att det inte var själva skon som var sönder. Hallå eller, vad fan va det då då?? Räknas inte sulan som en del av skon? har jag alltid trott men jag hade visst fel.

jaja god jul på er om vi inhe hörs igen









Har man underkläder är man inte naken!

Igår när jag var med Isak på hans jobb läste jag i en tidning att alls våran Gudrun Schjyman har sagt sitt igen. Nu är det åter igen H&M som har gjort en reklamfilm som inte faller denna fröken i smaken. Jag antar att de flesta av er har sett den; en jättesöt tjej som går i en lägenhet med underkläder på sig, lägger sig i en säng och an katt hoppar upp hos henne. Detta skall tydligen vara light-porr om man frågar Gudrun. Hon måste ha väldigt dåligt självförtroende eftersom hon tycker att alla reklamer utan tjejer i stickad polo och jeans är porr. Tjejen i denna reklamen är ju inte äns naken!! Sen tycker jag att det förstoras upp så när man visar lite hud, alls kroppar ser likadana ut i den stora hela och ni måste väl hålla med om att den mänskliga kroppen är fin? För det mesta iaf.. Den stora anledningen till hennes ständiga påhopp är nog att hon måste vara väldigt missnöjd med sig själv och blir helt knäpp av att se andra som ser bättre ut.

Jag säger bara; skärp dig Gudrun! Du kan ändå inte ändra på det så då är det väl bättre att inse att man ska va nöjd me sig själv som man är! Eller du som har penagr har ju råd att anlita en peronlig tränare och slita som ett djur för at se bra ut. För det är ju inte lätt att ha ne perfekt lropp det vet alla, men många kan ju om man ger sig fan på det ,så kämpa istället för att klaga!

http://www.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,68363328_852__,00.html En liten förkortning av artikeln

kind emot kind

Så imorgon var det en ledig dag för uddevallas gymnasieelever! Gött som  fan blir det, ska ta me Cämill å Louie te överby för att shoppa lite julisar. ska bli härligt att få tänka på nått annat än skolan en stund men saker har ändå ordant upp sig lite nu, fick jobbat bort massa i helgen så jag har bara en sak kvar inna jul, extremt skönt faktist. Fick dessutom MVG på svenska uppsatsen! GIssa om jag blev glad!! Iaf när jag väl insåg att det var mitt resultat och inte ditt camila;) Fattar inte hur ja kunde läsa så fel! Men men :P nu är det löst! Undrar om jag når upp till MVG i hela kusren... hoppas det iaf men jag vet inte.

Ska till tandläkaren på fredag, ska bli väldigt skönt för tanden tar snart livet av mig! Hade så ont i skolan idag så jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Går iofs över med alvedon men det är endå inte kul. Men ack vad roligt det var att gå till bussen CamillaXD FY satan vad det blåste, hade jag varit fem år och haft ett större paraply hade jag flugit iväg! Kunde iofs varit spännande... oJ vad jag önskar att allt detta regn kom i snö, Oj vad insnöade vi hade varit nu!! JAa vill, jag vill, jag vill!!





jag och min älskling







 

Bättre sent än aldrig

Ja du... det va ett jävvla tag sedan ja skrev här. Glömmer enna bort det och sen när ja ska sätta mig å skriva brukar ja tänka att va fan det är väl ingen som bryr sig om vad jag gör för nåt. så skiter ja i det. Glömmer läsa alla andras oxå:P Tror inte att det där me bloggandet är min grej, inte just nu iaf, har så mkt annat att göra så det finns inte på prioritetslistan. Lite synd kanske.

Hade tänkt ägna denna helg till att skriva på min filosofiuppsats och blev klar redan igår faktist! Men då visade det sig, klart som fan, att det va helt fel.... Vi ska skriva om nån äcklig jävla vetenskapsfilosof och besvara tre frågor inom vetenskapsteorin. Det är nog svårt att förstå hur fruktasvärt svårt filosofi är när man inte har läst det för det ärt så sjukt mkt svåra ord så hjärnan slår knut på sig sj! Gräsligt, jättegräsligt. men an annan sak som e skit kul är BoratXD Såg den med Isak i torsdag och den var mkt bättre än förväntat!! lite disgusting då och då men man kommer över det!

Kan ju spinna vidare på mitt nya nyhetsstycke; Mot studenten!!! har iof inte hänt så mkt men balklnänningen är iaf på börjad:) Alltid något! Camilla har antagligen fått en dejt (med den som jag bara gick och vänta på att det skulle bli faktist;)) Sen är ju Turkietresan spikad till 5 maj! längtar så jag nästan rammlar av stolen! kommer bli så jävla roligt och så jävla mkt party så vi kommer nog inte överleva... kan bli tragiskt men så är det.
http://www.fritidsresor.se/Resorts/travel.aspx?id=16694&cat=2|241&entry=36&dest=0&city=109&type=c&hotel=2804

Var på Ikea igår och jag vill bara dit igen för oj vad mkt jag ville ha! Vi behöver inte fundera nått på hur vårat hus ska se ut Isak för jag har allt spikat! Nu ska jag se på Cars! så godnatt undersåtar!





Ikea

Underbart kök från Ikea. När jag flyttar in i ett slott ska ja oxå ha ett kök som e 4 m högt!!