Samling

Jag har fått ett jobb!! Jag tackar Gud, Isak och hans faster för det! tack, tack! Inte det mest glammiga kanske men jag tjänar ganska bra:) Så alla som vill hälsa på mig på jobbet ska komma å handla godis på Walkersborgsbadet! Mycket trevilg, lite varmt, men tverligt.

Sen måste jag erkänna en synd.. Jag har köpt ett marsvin till:P jaja, jag vet, men det står faktiskt i Svergies rikes lagar att marsvin ska hållas i grupp om minst två. Så vad gör man inte för att vara en god medborgare. Tillskottet som till hälften tillhör isak (han ville ha det så så att han kunde bestämma namnet...) heter alltså Kjell. Själv kallar jag honom för Kjelle eller Kjellis, men offeciellt är det alltså Kjell som var namnet. Här nedan följer en bild (han matchar Isak riktigt bra)


image25


Wilmer

Detta är Wilmer! Mitt marsvin som jag köpte mig idag=) Han är pytteliten och jättelurvig å hur söt som helst så jag kunde inte motstå honom! Såg honom i djuraffären (som jag för övrig antagligen fått jobb i!!) för några dagar sedan och kunde inte sluta tänka på honom. Så jag tog tag i saken och åkta till torp med Isak igår och kollade om han fanns kvar, och det gjorde han så jag var tvungen!


image24

Isak flyttar till Stockholm imorgon... kommer skana honom så sjukt mycket och kommer antagligen inte kunna hälsa på honom fören jag får lön om EN MÅNAD!! Kommer bli en tuff tid... Jag själv har för övrigt gett upp mina tankar på frisörutbildning (vet dock inte hur det gått med antagningen än) och ska läsa i Borås (Tro det eller ej gottfolk!) till höseten. Måste dock göra högskole provet först och hoppas på det bästa!

bajbaj


Ökade kunskaper

Då var man hemma från Stockholm. Allt gick som smort och Isak är nu min lilla läkarstudent. (han börjar dock inte fören den 27) Kommer sakna honom när han från och med söndag blir stockholmare (ack å ve) och inte härlig västkustbo längre:( Kommer att hälsa på honom så ofta min plånbok tillåter!! Shoppingen i sthlm är ju underbar så det blir ju ett plus oxå:) Köpte mig faktiskt drömklänningen från H&M. (Den gråa med stenar längre ner på sidan) Blev också förälskad i en väska från ett av mina favoit märken Friis&Company som måste inhandlas!!

Kollade in den här sidan förut. Måste uppgradera mina lätta Photoshopkunskaper för oj vad jag hade kunnat vara snygg på bild. Gå in på den här sidan och klicka på portfolio så får ni se kändisarna för och efter photoshops redegeringar...

Stockholm nästa

Drar till sthlm imorgon. Sötisen ska ju Karolinska Institutet så jag beslöt att trofast hänga på. Det är trots allt modevecka. kommer antagligen inte att gå dit ändå men:P men kanske ser någon som är extra snyggt kläd.

Fixde mina Svart röda naglar idag! Försökte lägga upp biledr men det gick sådär... är nått fel på denna skrotdatorn, ska lägga upp när jag kommit hem från sthlm. Blev iaf ganska nöjd, är dock lite ovan vid svarta naglar men:P Det är ju bara tillfäligt!

Bajbaj

FixarFrasse

image23



Idag har jag fattat ett beslut... Jag ska skaffa mig naglar a la Christian Louboutin. Har ju inte riktigt budgeten att gå till en expert så jag blir min egen expert!! Ska köpa lösnaglar och Depends små flaskor för 25 kr. Självklart i mörkaste svart och klarrött. Har dock inte bestämt om jag vill ha runda eller raka toppar...  Återkommer med resultatet.

Vill ha

Flitens låga lyser och jag har satt ihop två önskeoutfitts dagen till ära. Vilken är snyggast?

Outfit nr. 1

image22

Outfit nr. 2


image21

  • Halsband och armband från asos.com
  • Läderväska från Wedins
  • Klänning med stenar från H&M
  • Pumps från DinSko

Till denna lilla kombon skulle jag också vilja ha min röda A-linje formade jacka med trekvartsärm och svarta strumpbyxor eller kanske lackleggings. Hoppas också att jag kunde få något jobb nu också (har varit så nära flera gånger) så jag kunde köpa mig lite nya kläder utan att tigga sönder min mamma...


Fega monster

Var en sväng till Grebbestad igår. Riktigt kul. Om man inte tänker på att vi trodde att vädret skulle vara sådär och blev jätte fint när vi inte hade badkläder med oss... En sak som dock var jättebra var att jag fyndade en pennkjol med hög midja för 150 kr! Det kallar jag lycka! Om jag kommer på vad jag ska ha på över kroppen bara... Nån som har något tips? Sen på kvällen tog jag å syrran med oss karaffi upp till ridskolan och red ut med Big Ben. Det är en lite underlig häst.. Han är svart och stor som ett monster men jätterädd för att lämna stallet själv. Så då får min lilla ponny följa med å visa vägen=)

Denna dagen har inte riktigt blivit som jag tänkt mig... Allt har gått emot vad jag planerat och nu vet jag inte vad jag ska göra för att få gjort det jag tänkt *suck*

Torpan

Var en sväng på torp idag, sökte lite jobb och så och fick faktiskt lite napp:) Men man ska ju inte ropa hej fören man kommit över ån eller vad det nu heter.  Var lite lagom nyttiga och åt på McDonlads där fick vi ett ovanligt skådespel till uderhållning vill jag lova! Vi hade satt oss och jag hade precis börjat suga mig fördärvad på min milkshake när ett gäng gapiga killar i 20, 25 års åldern gick förbi svor för allt vad tygen höll. De satte sig ute och jag tänkte inte så mkt mer på det fören de gapade till och när vi tittar ut slåss de som vilda katter! Den ena blev skallad så illa att blodet sprutade. Sedan blev han ned puttad på en bänk och fick ta emot ett flertal slag i ansiktet. Som tur var lyckdes kompisarna dra isär dem. Ord utbyttes men vi kunde inte urskilja vad som sades men det såg inte så förnämt ut. Lantbo som man är upskattar man sådana spänningar i tillvaron:P Hoppas bara att det löste sig... Donkenpersonalen gorjde då en tapper och rätt insatts som jagade bort dem från platsen.

Kan ju dra ett litet boktips när jag ändå är här! Stieg Larssons tre böcker om Mikael Blomkvist. Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes. De är så sinnessjukt bra! Det finns ju en fjärde bok i serien men han dog tyvärr innan han hann skriva klart den, mycket sorligt...

Flitig

Har under ungifär tre dagars tid, nej fyra, byggt en liten pergola i våran vidsträckta trädgård. Har endast använt återvunna metarial som jag hittade uppe på våran gamla loge. Ett par grindar som stod här på gården när min morfar var liten, två typ kompostgrindar från min mormors bror plus ett urgammlat fårstängsel som tak. Belv riktigt nöjd med konstruktionen och som grädde på moset har jag självklart byggt den helt själv:) Idag tog jag å päronen cykeln (för första gången sen urminnestider) och cyklade bort til ett ställe där det legat en gammal gård för en herrans massa år sedan. Där fynda vi en humle som ska få växa sig stark runt min fin fina konstruktion. Om den överlever flytten vill säga, den såg onekligen lite tilltufsad ut när jag kollade på den senast. ja ja, får la köpa en ny till våren annars! Men tanke på att vi inte lagt ner ett öre på att bygga detta är min mor mycket förtjust då hon längtat efter ett litet ställe att mysa på i trädgården! Jag säger bara; se upp Ernst Kirchsteiger

Ska till Stockholm med mitt lilla gryn den 17. Han ska till Karolinska instiutet och skriva in sig på utbildningen så då är jag inte sen att hänga på. Det är inte var dag man kan fara till Stockholm! Ska för övrigt bo hos min släkt eftersom hans lägenhet inte är anträffbar fören den 3 sep eller nått sånt.

hejhopp