Våldsamt stillsamt

för fast det regnar så är himlen märkligt blå
ja, fast det öser ner är himlen galet blå
och alla tankar bankar bara på om dej ändå


image20

Sorg

H&M's höstkatalog kom idag och jag är helt frälst!! den var inte så tjock men så sjukt mkt snygga kläder! ett måste är bla klänningen på fösta sidan. Hittade oxå en jättesnygg jacka som jag bara måste ha!

Min lilla Natasja såldes för några dagar sedan:( Hon åker antagligen till sitt nya hem till helgen. Oj vad jag kommer sakna henne. Hon har varit min bättre hälft sedan 6:an... Både äldre och klokare än mig, önska jag hade råd och tid att behålla henne sj, känns inte snällt att sälja en så gamal häst.....



image13

My baby girl:'(

New hairstyle

Igår var jag ganska nöjd med mitt hår, inte idag... Känner mig som Lotta på fucking bråkmakargatan!! Det går inte att göra nåttt lixom. Det bara hänger där tråkigt och livlöst. vill ju se ut som Rihanna.



image11

London

Då var jag tillbaka från london. Måste erkänna att jag vill inte annat än tillbaka. Vill shoppa mer, se mer och bara vara där mer för allt känns så bra där. Blir en resa tillbaka snart igen det lovar jag. Skulle tom kunna tänka mig att flytta dit för ett tag. Mer om vad vi såg finns på bilddagboken
Klippte av mig håret idag. Det belv en kort paige som slutar strax åvanför axlarna. Riktigt nöjd faktiskt:)

Här är iaf mina inköp, minus Amour Amour Sunhine från Cacharel.


image10

  • En docka att hänga halsband på Baker Street Emporium
  • Halsband från Urban Outfitters
  • Klänningar med fjärillar och fickor TOPSHOP
  • A-linjeformad jacka med trekvartsärm från Bershka
  • Playsuit från TOPSHOP
  • Klacksko att förvara ringar i Baker Street Emporium

Är nöjd med mina inköp, kunde dock varit dör några dagat till och handlat mer men vem skulle inte det:)

seya


Överby

Jag och Camilla var på överby idag. Mycket trevligt om jag får säga det sj. Handlade en lite större T-shirt på H&M, ett batik linne från Indiska (höstens trend och jag är öppen till viss mängd:p.) Sen blev det en jätte söt nyckelring iform av ett grönt föl. (Låter kanske inte så jätte hett men den var faktiskt fin!) Och en present till sötisen för att han kommit in på drömutbildningen:) Liiite stolt över honom är jag faktiskt. Camilla storshoppade för hela slanten och mycket fint blev det! Nu ska jag lyssna på Per Gessles nya skiva En händig man.

Todilo

Provar igen

Nu är jag här igen, tro det eller ej! Det egentligen inte varför jag börjar igen, kan inte tänka mig att det  är så många som läser men:P Har känt mig lite sugen det sista så jag gör ett litet försök igen och funkar det så funkar det:)

Vad har hänt nu då? tja... inte så värst mycket egentligen men. Får börja med att grtulera min älskling som har kommit in på läkarutbildningen!! Många grattispussar till min Dr.Isak <3 Jag har skickat en ansökan till Scandinavien Hair Academy i malmö och hoppas på det bästa!

Ska till london den 19 juli, ska bli hur kul som helst! var där för några år sedan men london kan inte ses för mycket, tro mig!! Madame Toussot, Big Ben, London eye och andra sevärdheter är såklart givna! Sen får vi absolut inte glömma Oxford street,med godingar som Top shop på frya våningar (!)


                      
Hoppas hitta nått där som iaf liknar detta iaf:)

image9

  • Vit t-shirt men tjejtryck från Forver21
  • Bruna sandaletter Scorett
  • Vit t-shirt med vargtryck Thop Shop
  • Halsband i guld Asos.com
  • Playsuit med halterneck Forever21
  • Örgängen Asos.com